2015-2016 Bodrum Birinciliği Satranç Turnuvası

 

Final Sıralama – Çapraz Tablo

2015-2016 Bodrum Birinciliği Satranç Turnuvası 18 sporcunun katılımı ile Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Büyük çekişme içinde geçen turnuvada genç sporcularımız başarılı sonuçlar aldı. Birinciliği 4 sporcu paylaştı.

Sıralamada 2007 doğumlu Arda Uzgur 2015-2016 Sezonu Bodrum şampiyonu olurken, bu unvanı kazanan en genç sporcu oldu. Deneyimli sporcumuz Hasan Acıoluk ikinci, 2006 doğumlu Efe Sadık Şahin önemli bir  başarıya imza atarak üçüncü oldu.  Mehmet Sabri Gülcü ise sıralamada dördüncü oldu.

Turnuvanın ödüllerini sağlayan Bodrum Ticaret Odasına ve Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’a, Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetleri çalışanlarına ve Erdal Balcı’ya, Turnuvamızda görev alan Milas İlçe Temsilcisi Elif Vildan Altunbozar’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Turnuvada dereceye giren sporcular; 1- Arda Uzgur, 2- Hasan Acıoluk, 3-Efe Sadık Şahin, 4- Mehmet Sabri Gülcü, 5- Gürhan Horzum, 6- Efe Doruk Türkol, 7- Yağız Ömer Küçükenez, 8- Cemal Sabancı, 9- Mustafa Gülcü, 10- Utku Oğuz Bölükbaşı ödüllerini ve katılım belgelerini Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetleri adına Erdal Balcı’dan ve İlçe Temsilcisi Atilla Gürmen’den aldılar.

Fotoğraf Galeri

Etiketler: , ,

css.php