Temmuz 2011

Temmuz 2011 için arşiv sayfasını görüntülüyorsunuz.

23 – 28 Temmuz 2011 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen 2010-2011 Türkiye Yıldızlar Şampiyonasında 18 yaş altı genel kategorisinde Demre KERİGAN Türkiye Şampiyonu oldu. 14 Yaş altı genel kategoride Yunus Akbaş sıralamada 14 oldu.

Dördüncü Türkiye Şampiyonluğunu kazanan Demre Kerigan, Brezilya’da yapılacak olan Dünya Yaş Grupları Satranç Şampiyonasına katılma hakkını kazandı.  Son iki turda üstün olduğu maçlardan 1/2 puan çıkarabilen Yunus Akbaş dokuzunculuğu paylaşarak sıralamada 14 olarak derece ve milli takım şanslarını kaçırdı. Bodrum Satrancını başarı ile temsil eden sporcularımızı kutluyoruz.

(Ayrıntılı Haber; www tsf.org.tr – http://yildizlar2011.tsf.org.tr/)

26 Ağustos-21 Eylül 2011 tarihlerinde Khanty-Mansiysk, Rusya’da eleme usulü ile gerçekleşecek olan 2011 Dünya Kupası maçlarına katılacak olan A Ulusal Erkek Takım sorcumuz GM Barış ESEN, 17 Temmuz-17 Ağustos 2011 tarihlerinde GM Miroshnychenko Evgeny ile 1 ay sürecek çalışmalarına Bodrum’da başladı.

Satranç çalışmalarının yanısıra sporcumuz kamp porgramına uygun olarak yapacağı yüzme ve spor egzersizleri ile rakiplerinin karşısına daha zinde çıkacak.

Sporcumuza iyi çalışmalar diliyoruz.

2011 Dünya Kupası

(Ayrıntılı Haber; www.tsf.org.tr)

10 yıl önce sonunculukla döndüğümüz, Avrupa 18 Yaş Altı Takım Şampiyonasında, tümü satranç ekolünden gelen 10 takım arasında, 14,5 yaş ortalamalı genç milli takımımız ikinci oldu. Romanya’nın Iasi şehrinde 14-22 Temmuz 2011 tarihlerinde düzenlenen şampiyonaya, güçlü satranç geleneği ve ekolüne sahip Polonya, Macaristan, Bulgaristan, Romanya, Moldova, Slovenya, Hırvatistan, Almanya, İsrail takımları katıldı. Başlarında Altyapı Teknik Direktörümüz GM Mikhael Gurevitch’in olduğu, IM Burak Fırat (17), FM Cemi Can Ali Marandi (13), CM Batuhan Daştan (13), CM Vahap Şanal (13), Cankut Emiroğlu (16) gibi şampiyon sporculardan oluşan milli takımımız, 3-1 yendiği Polonya ile eş puanla liderliği paylaştı. Averajla ve yenilgisiz ikinci olan genç millilerimiz tarihi bir başarıya imza atarak gümüş madalya ile ülkemize döndü.

Bu iletinin tamamını göster »

Arzum Elektrikli Ev Aletleri A.Ş. sponsorluğunda Hilton Garden Inn Hotel / Konya’ da düzenlenen 2010 – 2011 Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası’ ndaki son turda rakibi Ebru Kaplan ile berabere kalarak 7,5 puana ulaşan WIM Betül Cemre Yıldız şampiyon oldu. Zirvenin ardındaki sıralamanın averajla belirlendiği şampiyonada Kardelen Cemhan ikinci, WCM Selen Sop üçüncü oldu.

Bu iletinin tamamını göster »

Şampiyon Antalya Çallı Spor Kulübü

Türkiye İş Bankası Ligi’ne çıkma yolunda üst sıraları paylaşan takımlar son maça kadar şampiyonluk mücadelesi ettiler. Antalya Çallı Spor Kulübü 2010-2011 Türkiye Kulüpler Şampiyonu oldu.

Bu iletinin tamamını göster »

« Eski iletiler

css.php