Haziran 2011

Haziran 2011 için arşiv sayfasını görüntülüyorsunuz.

2007 yılında 104 katılımcı ile 8 grupta başlayan Asya-Afrika Yazışmalı Satranç Kıta Şampiyonası’nı Atilla Gürmen 13/18 ile kazandı. Bu şampiyonlukla beraber Atilla Gürmen ilk IM normunu elde ederek, Dünya Şampiyonası yarı finallerine de yükselmiş oldu. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının daimi olmasını diliyoruz.

Turnuva ile ilgili tüm tabloları ICCF web sitesinde görebilirsiniz. Atilla Gürmen’in oynadığı eleme grubunun ve final grubunun tabloları aşagıdaki linklerdedir.
Tablo 1 Tablo 2

http://www.tsf.org.tr/component/content/article/48-guencel-haberler-2/4672-atilla-gurmen-asya-afrika-yazismali-satranc-kita-sampiyonu

Bodrum Karia Rotary Kulübü
Bodrum Karia Rotary Kulübü “Hülya Yolcubal” Anı turnuvası 18-19 Haziran 2011 tarihlerinde Bodrum Marmara Koleji’nin ev sahipliğinde 22 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.

Türkiye Kulüpler Şampiyonası Muğla İl Yarışmaları Mavi Yolculuk Grubu ödül töreni Countryranch Atlı Spor Kulübünde yapıldı. Ödül törenine katılan sporcular ve takımlar kupa ve madalyalarını Bodrum Satranç İlçe Temsilcisi Atilla Gürmen’den aldılar.

Bu iletinin tamamını göster »

Türkiye Kulüpler Şampiyonası Muğla – Mavi Yolculuk Grubu – Bodrum Satranç Ligi Son Buluşması Countryranch Atlı Spor Kulübünde tamamlandı.

Final Sıralama,  Takım Çapraz Tablo,

Takım Eşlendirme Sonuçlar,  Masa Sonuçları,  Takım Sıralaması-Puanlı

Ligin son buluşmasında Turgutreis Belediye Spor Kulübü, Bodrum Merkez Turgutreis İÖO.S.K.’nü 6-2’lik skorla geçerek yenilgisiz şampiyonluğa ulaştı. Maltepe Ünv.Marmara Koleji S.K. Bodrum İhtisas S.K’nü 8-0 ile mağlup ederken ikincincikle yetinmek zorunda kaldı. Son buluşmada maçı bulunmayan B.B. Bodrumspor Kulübü üçüncü sırada kalarak kupa almaya hak kazandı.

Fotoğraf Galeri



YARIŞMA ADI: Bodrum Karia Rotary Kulübü “En İyi 32″ Ağustos Ayı Satranç  Turnuvası

BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ: 27-28 Ağustos 2011

YERİ: Bodrum Marmara Koleji – Ortakent / Bodrum

SON BAŞVURU:  25 Ağustos 2011 –  Saat: 17:00

SİSTEM: İsviçre Sistemi – 6. Tur

DÜŞÜNME SÜRESİ: 45 dakika, hamle başına 30 saniye eklemeli  (45′+30”)

ORGANİZASYON: Bodrum Satranç İlçe Temsilciliği, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü,  Bodrum Karia Rotary Kulübü desteğiyle yapılacaktır.

ÖDÜLLERİ: İlk 8 dereceyi alan sporculara madalya verilecektir.

Bu iletinin tamamını göster »

« Eski iletiler

css.php