Mayıs 2011

Mayıs 2011 için arşiv sayfasını görüntülüyorsunuz.

Türkiye Kulüpler Şampiyonası Muğla – Mavi Yolculuk Grubu – Bodrum Satranç Ligi Üçüncü ve son buluşması 29.05.2011 Pazar günü Countryranch Atlı Spor Kulübünde yapılacaktır. Takımlarımızın saat 09:30 Kulüp tesislerinde hazır bulunmaları, takım kaptanların 09:45′de maça çıkış listelerini teslim etmeleri gerekmektedir.

ULAŞIM

Ulaşımlarını kendisi olanakları ile sağlayarak, toplu ulaşım araçları ile gelecek olan sporcularımız; 09:00’da anayolda bulunan Country-ranch tabelasının yanında, Countryranch’i 0252 382 56 54 arayarak ulaşımlarını sağlayabileceklerdir.

 

 

Ödül töreni Countryranch Atlı Spor Kulübünde saat: 13:00’de yapılması planlanmıştır. İlk üç dereceyi alan takımlar kupalarını, ligi tamamlayan takımların ana listesinde yer alan tüm sporcular madalyalarını alacaklardır.


Bodrum Satranç Ligi Takım Ana Listeleri

Bodrum Satranç Ligi Takım Eşlendirmeleri

Countryranch Atlı Spor Kulübü, ligin son buluşmasına hazır

Countryranch Atlı Spor Kulübü

Akçaalan Mevkii Piren Cad. No:30 İslamhaneleri Turgutreis Bodrum / Muğla

www.countryranch.com

Fotoğraf Galeri


Altyapı Ulusal Takım sporcularımızdan Demre Kerigan, İzmir’de dokuzuncu turu sonra eren Angora Satranç Turnuvası’nda ilk IM(Uluslar arası Usta) normunu almayı başardı. 9 tur sonunda 5 puan alarak 2459 performans ile IM normu alan sporcumuzu tebrik ediyoruz.

Turnuva Sayfası


“En İyi 32″ Mayıs Ayı Katılım Listesi
Mayıs Ayı Katılım Listesi (Güncelleme; 18.05.2011)
En İyi 32 Mayıs ayı turnuvası, katılan sporcu sayısının yeterli görülmemesi sebebi ile iptal edilmiştir.
Açıklama; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sebebi ile perşembe ve cuma günü tatillerinin hafta sonu ile birleşmesi sebebi ile ön görülen dört günlük tatil bir çok sporcumuzun ve ailelerin sezon öncesi son tatil fırsatı olarak değerlendirilmesi sebebi ile turnuvamıza yeter sayıda sporcu müracaat etmemiştir. Bu hafta sonu turnuvaya kayıt olan 13 sporcumuz ve ailelerimizin, turnuvamız sebebi ile mağdur olmamaları için iptal kararımızı son kayıt tarihimizden önce üzülerek duyuruyoruz.
Bodrum Satranç İlçe Temsilciliği

09-13 Mayıs 2011 tarihleri arasında yapılan Okullararası Satranç Türkiye Birinciliğinde ilimizi Gençler Kategorisinde temsil eden Demre KERİGAN 9 tur sonunda yenilgisiz topladığı 8 puanla şampiyon olmayı başardı. En yakın rakibine 1 puan fark atarak şampiyon olmayı başaran sporcumuzu ve antrenörlerini tebrik ediyoruz.

Bu iletinin tamamını göster »

Bodrum Satranç İlçe Temsilciliği ve Bodrum Belediye Başkanlığı işbirliği ile düzenlenen, Türk Hava Yolları Bodrum Satış Müdürlüğü tarafından özel ödül sağlanan, Bodrum Belediye Başkanlığı Kupası Geleneksel 10. Satranç Turnuvası Ödül Töreni 08.05.2011 pazar günü saat: 16:30 Bodrum Belediyesi Yelken Kulübünde yapıldı. İki hafta sonuna bölünerek gerçekleştirilen turnuvada toplam 165 sporcu hamle yaptı. Dört kategoride ilk üç dereceye giren sporcular kupalarını, 4-5-6-7-8-9-10 dereceleri alan sporcular madalyalarını Hülya Kocadon ile Bodrum Belediye Meclisi Üyesi Halit Özkaplan’dan aldılar.

Bu iletinin tamamını göster »

« Eski iletiler

css.php