Aralık 2008

Aralık 2008 için arşiv sayfasını görüntülüyorsunuz.

Bodrum Bayanlar Birinciliği Satranç Turnuvası Sona Erdi

Bodrum Marmara Koleji satranç dersliğinde 21-22 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen turnuvamıza 17 sporcumuz katıldı.

 

Son derece güzel bir atmosferde gerçekleştirilen turnuvamızda büyük çekişme vardı. Sevim ISPARTA zorlanmadan birinciliğe ulaşırken, ikinciliğe 1999 doğumlu Gülis AYDIN ulaştı. Üçüncülük derecesi ise ancak son maç bittiğinde netleşti. Çekişmeli bir maçın sonucunda Selin BAYDUR’u yenen Sevil KALIN üçüncülüğe ulaştı. 

Başlangıç Sıralaması    Final Sıralama    Çapraz Tablo

ÖDÜL TÖRENİ

“Emre Optik” sponsorluğunda düzenlenen turnuvamızın ödül töreninde, sporcularımız kupa ve madalyalarını Bodrum Marmara İlköğretim Okulu Müdürü Sayın Ebru ERGÜNEY’den aldılar. 

Fotoğraf Galerisi

Bodrum Karia Rotary Kulubü

Bodrum Birinciliği Satranç Turnuvası Tamamlandı

Başlangıç Sıralaması     Final Sıralama     Çapraz Tablo

Turnuvamızın ikinci gününde heyecan doruktaydı.

 

Günün dikkat çeken sonuçları ise;  4.Tur da Aziz GÜLEÇ Bodrum Kaplanı Ahmet Ömer KİPMEN’i devirdi.

  

5 Tur’da Sevim ISPARTA Bodrum Satrancının “Kurt” sporcusu Kamil YAPICI’yı yendi.

Turnuvamıza katılamayan,  ancak bir kaç saatliğine de olsa bizleri yalnız bırakmayan Türkiye Şampiyonu sporcumuz Can ERTAN tur arasında  gerçekleştirdiği  Baby Chess maçları ile turnuvamıza renk kattı. İzleyicilerinde oldukça eğlendiği karşılaşmalarda “Deep ERTAN” gülen taraf oldu. Turnuvamızın ödül töreninde de bizleri yalnız Can ERTAN ve Annette  ERTAN’a  teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

 

 

  

Son Tur’da genç sporcularımızın usta rakiplerine karşı başarılı oldular. Yunus AKBAŞ Murat KUDAY’ı, Gülis AYDIN Hakan UZUNLULU’yu, Mazhar ÖZBİL Tuğrul OKAR’ı yenmeyi başardı.  

    

Turnuvamızın Başhakemi Derya GÜRMEN’i başarılı yönetimini kutluyoruz.   

Başlangıç Sıralaması     Final Sıralama     Çapraz Tablo

ÖDÜL TÖRENİ

Ödül Töreninde Bodrum’lu Satranççılar, Bodrum Marmara Koleji Okulu Müdürü Sayın Ömer ÇEKMECELİGİL’e  plaket verdiler. 2008-2009 sezonu faaliyet programımızda bulunan tüm turnuvalara ev sahipliği yapan Bodrum Marmara Koleji’ne bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.

  

2009 Bodrum Şampiyonumuz 6 maçta 6 Puan ile Demre KERİGAN madalyasını Bodrum Karia Rotary Kulübü adına Sayın, Hülya YOLCUBAL’dan, kupasını Sayın, Ömer ÇEKMECELİGİL’den aldı. 

  

İkinci olan Atilla GÜRMEN Kupasını ve Üçüncü Hasan ACIOLUK kupalarını aldılar.  

Turnuvamızda 4- Ahmet Ömer KİPMEN (4 P), 5- Mahir TÜZEL (4 P) , 6- Taner TUNA (4 P), 7- Kamil YAPICI(3,5 P), 8-Yunus AKBAŞ (3,5 P),  9- Eray PAKSOY (3 P), 10- Aziz GÜLEÇ (3 P), 11Sevim ISPARTA (3 P), 12-Mazhar ÖZBİL (3 P), 13-Gülis AYDIN (3 Puan) oldu.

Bodrum Karia Rotary Kulübü

2009 Yılı Bodrum Birinciliği Satranç Turnuvası Devam Ediyor.

Uzun bayram tatili turnuvamızı etkiledi. Turnuvamız 22 sporcu ile başladı. 

 

10:15’de başlayan birinci turda bir süpriz yaşanmazken, 14:00’de başlayan ikinci turda maçlar oldukça çekişmeli geçti. Geçen yılın Şampiyonu Ahmet Ömer KİPMEN Demre KERİGAN’a kaybetmekten kurtulamadı.

 

Saat 16:00’da başlayan 3-Tur ‘da Ahmet Ömer KİPMEN Hasan ACIOLUK’u devirdi. Bodrum Kaplanı maçtan sonra birincilik mücadelesinde bende varım dedi.

Geçici Final Sıralama       Çapraz Tablo

4 Tur Eşlendirme

Turnuvanın 4-5-6 Turları pazar günü Bodrum Marmara Kolejinde satranç sınıfında devam edecek. Ödül töreni saat 18:30’da yapılacaktır. Tüm satranç severler davetlimizdir.  

 
 

 

css.php